Brainstormsessies

Van vergaderingen naar prikkelende bijeenkomsten
Van praten naar knopen doorhakken

 

Soms is een duwtje in de rug nodig…

Wat zijn de voordelen om ons in te schakelen voor brainstormsessies?

  • We zijn objectief. Wij staan buiten de organisatie en hebben een neutraal perspectief. Het gaat om de beste ideeën, niet om de bestaande structuren en hiërarchieën.
  • We zijn creatief. Jouw idee of gedachte is ons startpunt om mee te denken, om vragen te stellen en je uit te nodigen om door te denken. Zo halen we het beste bij je naar boven.
  • We zijn inspirerend. De mooiste ideeën verzin je zelf. We weten je te inspireren en activeren je om creatief te denken. Zo zorgen we voor de goede atmosfeer om tot die mooiste ideeën te komen.

 

… om iets te bereiken

Aan het einde van de dag maken we de ideeën concreet en verbinden we er acties aan. Wij verzorgen ook de follow-up: wat is de status van de acties en wat is er nog nodig voor de uitvoering? Zo blijven de ideeën overeind in de waan van de dag. Wat is er bijvoorbeeld mogelijk?

  • We formuleren samen uitgangspunten voor je klantcommunicatie.
  • Je hebt een concreet plan van aanpak voor een nieuwe website: structuur, schrijfstijl, visie over de content, enzovoort.
  • Je bent op zoek naar ideeën. Bijvoorbeeld om een nieuw product in de markt te zetten. Of een direct mail campagne op te zetten.

 

Loskomen

Het liefst gaan we naar een locatie die de brainstormsessies en het proces stimuleert. Een locatie met veel natuur en ruimte. Zodat je vrij van beperkingen je gedachten de vrije loop kan laten. Met praktische oefeningen brengen we je in de juiste stemming en dagen wij je uit om creatief te zijn. Iedereen kan meedenken; wij faciliteren het proces, bewaken de voortgang, vragen door waar nodig en signaleren en pareren blokkades.

Reserveer nu jouw brainstormsessie!