Personeelsblad

Je personeel verbinden met je bedrijf

Met een goed gemaakt (digitaal) personeelsblad zorg je ervoor dat collega’s zich meer verbonden voelen met je bedrijf. Maar een goed blad maken kost veel tijd. Wij hebben de kennis in huis om binnen jouw budget een lekker lezend personeelsmagazine te maken. We werken samen met jouw fotografen of vormgevers. Of we schakelen vertrouwde mensen uit ons eigen netwerk in. Als je wilt, nemen we je alles uit handen.

 

Wat je mensen willen lezen

Saaie verhalen over cijfers. Of ‘discussies’ waar alleen ja-knikkers aan het woord komen. Managementspeak. Allemaal oorzaken waardoor personeelsbladen niet gewaardeerd worden en ongelezen blijven. De oplossing? Ook je personeelsblad moet echt zijn. Met echte mensen, met echte verhalen en echte emoties. Durf ook kritische mensen een plek te geven. En zorg voor follow up: als de directeur betere verlichting in de fietsenstalling belooft, moet dat wel echt geregeld worden.

 

Rubrieken, interactie en games

Vooraf maken we een plan voor het format: wat is de tone of voice, welke rubrieken keren steeds terug en hoe betrekken we de lezers structureel bij het magazine? Met Social Media? Of met een ouderwetse ideeën- of kopij-bus? Het ligt eraan uit wat voor mensen je personeel bestaat. Bovendien werken puzzels of wedstrijden met leuke prijzen ook goed om de mensen betrokken te houden.

Schakel ons in voor je personeelsblad