Over ons

Bosman Communicatie…

… schrijft voor jou. Duidelijk. Zodat je klant je begrijpt. Dichtbij. Zodat de woorden precies bij je passen. En we leiden je op. Zodat je je communicatievaardigheden verbetert, zowel schrijven als spreken.

Wij helpen jou om beter met je klanten te communiceren

In ons netwerk zit een aantal heel goede trainers, tekstschrijvers en andere specialisten. Daardoor kunnen wij altijd de juiste mensen inschakelen en hebben we nauwelijks beperkingen in onze capaciteit. Alle trainers die wij inschakelen, scoren een 8 of hoger.

Henkmichel Bosman tekstschrijver webredacteur communicatieadviseur

Henkmichel Bosman


20 jaar ervaring met klantcommunicatie


Zoek je iemand die zich inleeft in jou, je product en je doelgroep? Zoek niet verder. Henkmichel begrijpt je. En dat schrijft hij goed en pakkend op. Hij kan én superduidelijke verzekeringsvoorwaarden schrijven én prikkelende call-to-actions. En hij heeft snel door wat de vraag achter de vraag is. Met een flinke dosis creativiteit staat hij graag voor je klaar.


Danielle Beens trainer

Danielle Beens


trainer


Om elke keer vol energie voor de groep te staan, besteedt Danielle bewust tijd aan 'zelf opladen'. Zo heeft zij afgelopen winter een paar maanden gereisd door Nieuw-Zeeland in een camper met haar gezin. Geen bereik, geen WiFi, alles even uit en alleen de stilte van de natuur. "Tegelijkertijd ben ik ook verslaafd aan Amsterdam en de drukte. Juist het contrast vind ik prettig". In het weekend is ze meestal op het strand om te kitesurfen. Hoofd in de wind en uitwaaien: de perfecte ontspanning.


Aïcha Scheuer Social Media Expert Facebook Twitter LinkedIn

Aïsha Scheuer


expert in social media


Als je met Aïsha praat, stroomt je hoofd vanzelf over van de ideeën en oplossingen. Ze helpt je met al je social media-vragen. Aïsha is oprichtster van DIWMOTZ (Dit Is Waarom Mensen Op Twitter Zitten), een Facebookpagina met meer dan 100.000 likes en een website met maandelijks meer dan 700.000 unieke bezoekers. En dat merk je. Haar eerste boek is inmiddels een hit. Daarnaast schrijft ze voor verschillende platforms en geeft ze trainingen. Je krijgt tips van deze expert om alles uit social media te halen wat erin zit.