Over ons

Bosman Communicatie…

… schrijft voor jou. Duidelijk. Zodat je klant je begrijpt. Dichtbij. Zodat de woorden precies bij je passen. En we leiden je op. Zodat je je communicatievaardigheden verbetert, zowel schrijven als spreken.

Wij helpen jou om beter met je klanten te communiceren

In ons netwerk zit een aantal heel goede trainers, tekstschrijvers en andere specialisten. Daardoor kunnen wij altijd de juiste mensen inschakelen en hebben we nauwelijks beperkingen in onze capaciteit. Alle trainers die wij inschakelen, scoren een 8 of hoger.

Babette Bosman trainer en communicatiespecialist

Babette Bosman


trainer en communicatiespecialist


Babette maakt iedereen meteen enthousiast. Ze is erin gedreven om mensen in beweging te brengen, te inspireren en enthousiast te maken om eens heel anders te denken. Bovendien kan ze een ingewikkelde tekst helder maken of een nieuwe tekst maken vanuit een creatief concept. Zo begrijpt jouw klant je beter. Want taal is zeg maar echt haar ding.


Henkmichel Bosman tekstschrijver webredacteur communicatieadviseur

Henkmichel Bosman


20 jaar ervaring met klantcommunicatie


Zoek je iemand die zich inleeft in jou, je product en je doelgroep? Zoek niet verder. Henkmichel begrijpt je. En dat schrijft hij goed en pakkend op. Hij kan én superduidelijke verzekeringsvoorwaarden schrijven én prikkelende call-to-actions. En hij heeft snel door wat de vraag achter de vraag is. Met een flinke dosis creativiteit staat hij graag voor je klaar.


Liset Brandsma Communicatiespecialist

Liset Brandsma


communicatiespecialist


Wat Liset ook doet, ze doet het goed. Alle praktische zaken rondom een training, het uitkiezen van een toplocatie voor een open training, de puntjes op de i bij onze website - ze regelt het allemaal. Bovendien schrijft ze goeie teksten, voor jou of een blog voor op onze site. Ook leuk: Liset heeft aardig wat van de wereld gezien. Ze reisde al door een groot deel van Europa, Marokko, Namibië, Botswana, India, Jordanië en Israël. En daarvoor woonde ze in Portugal. Naast haar werk voor ons is Liset bezig met haar Master in Communicatie. Haar onderzoek richt zich op de verspreiding van nepnieuws in online netwerken.


Aïcha Scheuer Social Media Expert Facebook Twitter LinkedIn

Aïsha Scheuer


expert in social media


Als je met Aïsha praat, stroomt je hoofd vanzelf over van de ideeën en oplossingen. Ze helpt je met al je social media-vragen. Aïsha is oprichtster van DIWMOTZ (Dit Is Waarom Mensen Op Twitter Zitten), een Facebookpagina met meer dan 100.000 likes en een website met maandelijks meer dan 700.000 unieke bezoekers. En dat merk je. Haar eerste boek is inmiddels een hit. Daarnaast schrijft ze voor verschillende platforms en geeft ze trainingen. Je krijgt tips van deze expert om alles uit social media te halen wat erin zit.