Projectmanagement

Eén aanspreekpunt

De basis van helder projectmanagement. Bij grote communicatieprojecten moet er veel geregeld worden: plannen, overleggen, risico’s inschatten, maatregelen nemen, beslissingen voorbereiden, reageren op onverwachte problemen, verschillende belangen afwegen, verzet tegen veranderingen enzovoort. Als je wilt, nemen wij het complete projectmanagement voor onze rekening. Jij hebt één aanspreekpunt en het project een leider met inhoudelijke kennis. Wij hebben kennis van projectmanagementmethodes zoals Prince2 of lean / six sigma. Je project is bij ons in goede handen.

 

Sturen op succes

Vanuit onze ervaring kennen wij de dynamiek van grote projecten. Wat is de rol van IT? Wie denkt er mee over de inhoud? Doet iedereen wat hij moet doen? Daarom sturen wij echt op het succes van het project. Als er concessies gedaan moeten worden, maken wij de gevolgen inzichtelijk. Natuurlijk geven we je dan ook ons eigen advies.

 

Altijd op de hoogte

Tijdens het project houden we je op de hoogte. Je weet wat er speelt zodra dat nodig is. Doordat wij alles goed vastleggen, zijn de afspraken voor iedereen duidelijk. Een gerust gevoel.

Ja! Ik heb behoefte aan een projectmanager.