Formulieren

Je formulier compleet ingevuld en op tijd binnen

Wie weleens ingevulde formulieren of antwoordkaartjes heeft gezien, weet dat het niet altijd duidelijk is wat er van de invuller verwacht wordt. Het gevolg: de klant belt met vragen of je medewerker belt de klant voor de juiste informatie. En ondertussen duurt het proces rond een bestelling of een aanvraag alleen maar langer. Het effect? Een slecht gevoel bij de klant. Klachten. En annuleringen. Een duidelijk formulier met een logische structuur en een logische route zorgt voor meer response van hogere kwaliteit.

 

De juiste vraag op het juiste moment

Het lijkt zo logisch: vraag alleen wat echt nodig is. Toch zien we vaak dat bedrijven vragen om gegevens die ze al hebben. Daarom is het belangrijk om vooraf goed te bepalen wat het doel is van een formulier.

 

Digitaal of analoog?

Of het nu gaat om een bestelling in jouw webwinkel, of een hypotheekaanvraag, wij zorgen voor het beste formulier. Wij houden rekening met de unieke eigenschappen van het medium dat je kiest en maken het je klanten zo makkelijk mogelijk.

 

Jouw of onze vormgever?

Vorm en inhoud zijn bij een formulier onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een goede vormgeving en een goede tekst zorgen er samen voor dat je een formulier goed ingevuld terugkrijgt. Om die reden werken we samen met gespecialiseerde vormgevers. Voor optimale, slimme formulieren in jouw huisstijl. Maar misschien heb je iemand in huis of werk je met een vaste externe vormgever. Wij werken graag samen.

Wil jij ook een betere response?